
فود دیزاین (طراحی خوراکی)
دیزاین غذا بسیار فراتر از تزئین محتوای ظرف پذیرایی و شامل تمام گامهای اساسی است که باید در دیزاین یک محصول پیموده شود.

رویکرد به طراحی احساس گرا
طراحی محصولات صنعتی در دهههای اخیر از گرایش صرفا عقلانی به سمت گرایشی بیشتر روانشناسانه حرکت کرده و محصولات احساسی بر رقبای با کارکرد همسان اما مادیتر خود غلبه داشتهاند.

بازآفرینی عکاسانهی آن مرگها
مجموعهی عکسهای به روایت یک شاهد عینی، یکی از بزرگترین پروژههای عکاسی سالهای اخیر کشور است که 17 صحنه از لحظههای مرگ 17 چهرهی سرشناس

سینما همان فیلم نیست
سینما همان فیلم نیست. سینما جای نمایش فیلم است. نیاز به بازگوییِ نکتههایی بدیهی مثل این، از آن روست که گویا یادمان میروند و این

جایگزینی برای پاشنهبلندهای سنتی
در این کفش به جای پاشنههای معمول، صفحهای شیبدار از استنلساستیل گذاشته شده است.

چیدمان زمستانی از الاکلنگهای نورانی
گروهی از طراحان و هنرمندان کانادایی چیدمانی از 30 الاکلنگ نورانی در مونترال برپا کردند.

مثل هنرمندها بدزدید
توصیههای این کتاب کوچک نه تنها برای هنرمندان، بلکه همان طور که نویسندهاش هم به آن اشاره کرده برای هر کسی که میخواهد خلاقیت را وارد کار و زندگیاش بکند مفید وکاربردی است.