کاناپه مدولار هانابی

urban-nomad-collection-sofa-furniture-design-hannabi-aniko-racz-box-hyperactive-flexible_dezeen_936_3

برند مجارستانی Hannabi برای کسانی که زیاد جابه‌جا می‌شوند یا در فضای کوچکی زندگی می‌کنند یک کاناپه‌ی مدولار طراحی کرده است.

 

این نیمکت می توان به چهار تکه بخش شود، و بنا به نیاز به صورت یک کاناپه با ارتفاع، دو تشک نشیمن یا یک تخت خواب یک نفره به کار رود.

این نیمکت که بخشی از سیستم Box Hyperactive شرکت است از دو کوسن دراز مستطیلی تشکیل شده است که پایه را می‌سازند به اضافه‌ی یک جفت پشتی مثلثی. با نبود پایه‌ی جداگانه، کاناپه به آسانی می‌تواند به صورت دو نشیمنگاه تنظیم شود یا با روی هم جای گرفتن تشک‌ها یک کاناپه‌ی بلندتر بسازد. اتصال‌های لاستیکی، بخش‌های کاناپه را در هم جا می‌اندازد و پایدار نگه می‌دارد و در عین حال هر وقت نیاز باشد به راحتی با بلند کردن می‌شود از هم جداشان کرد.

urban-nomad-collection-sofa-furniture-design-hannabi-aniko-racz-box-hyperactive-flexible_dezeen_936_6

چارچوب چوبی درونی و پوشش پارچه‌ای آن در برابر استفاده‌ی زیاد و باز و بسته شدن، بادوام هستند.  طراحان همچنین آن را به سبک‌ترین شکل ممکن ساخته‌اند و در این رهگذر از تشک‌های ژاپنی تاتامی، الهام گرفته‌اند.

سازندگان می‌گویند «روز به روز مهم تر می‌شود که مبلمان‌ها، انعطاف‌پذیر باشند و در هر مرحله از زندگی به درد بخورند. از آن جا که کاناپه مرکز زمانی است که ما با هم می‌گذاریم، لوازم جدیدی به این کاناپه افزوده شد. در طراحی این کاناپه مهم‌ترین نکته برای ما این بود که یک مبلمان چندکاره با گزینه‌های زیاد برای استفاده‌های مهم خانواده‌ در فضایی به مساحت یک اتاق باشد.»

urban-nomad-collection-sofa-furniture-design-hannabi-aniko-racz-box-hyperactive-flexible_dezeen_936_1

 

مقالات مرتبط

چیدمان وینیت

چیدمان وینیت مجموعه‌ای از اشیای معنادار است که به روشی هنرمندانه در کنار هم قرار می‌گیرند تا مجموعه‌ای زیبا بیافرینند. وینیت می‌تواند یک عنصر دیداری شگفت‌انگیز قدرتمند ایجاد کند.

هفت اصل دیزاین

اصول طراحی قوانینی هستند که یک طراح باید از آنها پیروی کند تا یک ترکیب تاثیرگذار و جذاب بیافریند. اصول اساسی طراحی عبارت اند از: تاکید، تعادل و ترازبندی، کنتراست، تکرار، تناسب، حرکت، فضای خالی.

سبک شیکر در طراحی داخلی

سبک شیکر نام خود را از فرقه‌ای مذهبی گرفته است، که در اواخر قرن 18 میلادی در انگلیس تأسیس شد. خودکفایی با شیوه‌ی زندگی سخت و پرتلاش، همچنین رهانیدن خود از تجمل و خواسته‌های غیرضروری در زندگی از بنیان‌های اصلی فرقه‌ی شیکر بود.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − چهارده =