چشیدن مزه‌ها بدون خوراکی

یک پژوهشگر ژاپنی به نام هومیی میاشیتا محصولی ساخته که هم می‌شود آن را وسیله‌ای برای پژوهش درباره حس چشایی بدانیم هم وسیله‌ای برای ساختن مزه‌های دلخواه. این ابزار تمام مزه‌ها را بدون مصرف خوراکی به صورت مصنوعی روی زبان بازمی‌آفریند؛ تنها کاری که باید بکنید این است که آن را کمی لیس بزنید. به کمک چراغ‌های ال‌ای‌دی پنج مزه‌ی مختلف را روی زبان انسان تولید می‌کند که عبارت اند از: ترش، شیرین، تلخ، شور، اومامی.

این وسیله از الکتروفورز یونی در پنج ژل الکترولیت به صورتی کنترل شده استفاده می‌کند تا پنج مزه‌ی اصلی را بازسازی کنید. اگر بدون ولتاژ روی زبان کار گذاشته شود، چشنده می‌تواند هر پنج مزه را احساس کند. اگر یک ولتاژ ایمن وارد شود ژل به سمت قطب منفی حرکت می‌کند و از زبان دور می‌شود و مزه ضعیف‌تر می‌شود.

نام ابزار: norimaki synthesier
منبع: designboom

مقالات مرتبط

هفت اصل دیزاین

اصول طراحی قوانینی هستند که یک طراح باید از آنها پیروی کند تا یک ترکیب تاثیرگذار و جذاب بیافریند. اصول اساسی طراحی عبارت اند از: تاکید، تعادل و ترازبندی، کنتراست، تکرار، تناسب، حرکت، فضای خالی.

چیدمان وینیت

چیدمان وینیت مجموعه‌ای از اشیای معنادار است که به روشی هنرمندانه در کنار هم قرار می‌گیرند تا مجموعه‌ای زیبا بیافرینند. وینیت می‌تواند یک عنصر دیداری شگفت‌انگیز قدرتمند ایجاد کند.

سبک شیکر در طراحی داخلی

سبک شیکر نام خود را از فرقه‌ای مذهبی گرفته است، که در اواخر قرن 18 میلادی در انگلیس تأسیس شد. خودکفایی با شیوه‌ی زندگی سخت و پرتلاش، همچنین رهانیدن خود از تجمل و خواسته‌های غیرضروری در زندگی از بنیان‌های اصلی فرقه‌ی شیکر بود.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =